Bureau voor op je slaapkamer

Bureau voor op je slaapkamer

Wil je graag een werkplek creëren op je slaapkamer? Dan doe je er verstandig aan om een bureau te kopen. Daarmee creëer je een plek om aan te kunnen werken. Maar voor wat voor soort bureau moet je nu kiezen? In deze blog geven we je een aantal inzichten die je mogelijk helpen bij het uitzoeken van een goed bureau.

Groot of klein bureau?

Kies je voor een groot of klein hbureau? Uiteraard moet je eerst kijken naar de ruimte die je hebt. Kun je een burea kwijt in de hoek? Dan kun je voor een hoekbureau kiezen. Op basis daarvan kan je op zoek gaan naar een maat hoekbureau. Het kiezen voor een groot hoekbureau biedt veel voordelen. Op een groot hoekbureau heb je uiteraard meer ruimte voor bijvoorbeeld meerdere computerschermen of om documenten op te bergen. Heb je de ruimte? Dan zal de keuze voor een groot hoekbureau altijd een goede keuze zijn waar je later zeker geen spijt van zult krijgen.

In hoogte verstellen

Een in hoogte verstelbaar bureau is momenteel een echte trend. Het heeft onder meer te maken met de ergonomische voordelen die het biedt. Een in hoogte verstelbaar bureau creëert een zit-sta werkplek. Maar wanneer kies je nu voor een in hoogte verstelbaar bureau? Als je van plan bent om veel uren te maken (minimaal 20 in de week), is het aan te raden om een bureau te kiezen dat je kunt verstellen qua hoogte. Je kunt er dan voor kiezen om een gedeelte van de tijd staand of zittend te werken wat de gezondheid van je lichaam ten goede zal komen.

Denk ook aan de bureaustoel

Met een bureau ben je er natuurlijk niet alleen. Je moet ook kijken naar een goede bureaustoel. We kunnen je 1 advies geven: koop geen bureaustoel van een paar tientjes. Los van het feit dat de kwaliteit vaak minder is, zijn goedkope bureaustoelen vaak ook niet bevorderlijk voor je lichaam als je veel zittend werkt. Het investeren in een duurdere bureaustoel is dan ook het aanraden meer dan waard.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *