slotenmaker Tilburg

Het regelen van een verhuizing

Een verhuizing kan erg leuk zijn maar ook veel stress opleveren als je niet op tijd begint met voorbereiding. Eenmaal op je nieuwe plek ben je blij, maar voorbereiding en de verhuizing zelf komen eerst. Lees hier meer over wat je allemaal moet regelen. 

slotenmaker Tilburg

Voorbereiding

Zodra je weet dat je gaat verhuizen kun je je oude woning opzeggen of verkopen. Zodra dit geregeld is kun je al je spullen gaan uitsorteren. Haal voldoende dozen en schrijf op de doos naar welke kamer deze spullen moeten. Vervolgens begin je met het inpakken van dingen die je niet elke dag nodig hebt, de dagelijkse spullen doe je namelijk als laatst. Bij voorbereiding hoort ook het inschrijven in je nieuwe woning en je nieuwe adres doorgeven aan alle instanties. Misschien moet je ook langs de slotenmaker Tilburg om vast reserve sleutels te maken.

Verhuizing 

De dag van de verhuizing is aangebroken. Het is tijd om al je spullen in te laden en te gaan! Misschien heb je een verhuisbus gehuurd of is je auto groot genoeg. Je zult de dozen moeten inladen en je meubels ook moeten vervoeren. Zorg ervoor dat je dingen hebt klaargezet die je op de dag zelf nodig hebt, zoals je kleding voor die dag, wat te eten en overige spullen die je nodig hebt. Hopelijk heb je wat hulp van vrienden of familie zodat je het niet in je eentje hoeft te doen!

Conclusie

Een verhuizing regelen hoeft niet moeilijk te zijn. Begin vooral op tijd met het inpakken van je spullen, de administratieve afhandeling en het regelen van hulp bij de verhuizing zelf. Zodra alle meubels uit je oude huis zijn verdwenen kun je alles schoonmaken. Vergeet ook niet om een reservesleutel bij te laten maken, je krijgt vaak namelijk maar 1 sleutel bij een overdracht. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *