Hoe houd ik mijn huis schoon?

Het schoonmaken van je huis is vervelend maar toch wel erg noodzakelijk. Je wilt namelijk niet leven in een  huis vol stof. Toch snappen we allemaal dat we zo min mogelijk willen schoonmaken. Hoe zorg je er dan toch voor om je huis zo schoon mogelijk te houden. De volgende tips zullen je daarbij gaan helpen.

 

Een stofzuiger

Product nummer 1 is dan wel een stofzuiger. Ik raad je wel aan om niet zomaar een stofzuiger te nemen. Ik zou dan wel een professionele stofzuiger. Deze stofzuigers zijn natuurlijk wel wat duurder maar dan heb je ook zeker wat. Een normale stofzuiger heeft niet zoveel zuigkracht waardoor je de volgende dag al merkt dat je wat vuil hebt laten liggen. Met een professionele stofzuiger heb je dit probleem niet. Het is een investering en het is het zeker waard.

 

De was

Ik vind de was nog altijd een van de ergste klusjes in huis, vooral het strijken. Een hele handige tip is om je bloesjes gelijk na het wassen op te hangen aan een haakje en het zo te laten drogen. Dit zorgt ervoor dat je nauwelijks tot geen kreukels meer in je kleren hebt.

 

Schoonmaken

Vieze vlekken moeten ook weggehaald worden. De keuze schoonmaakartikelen is hierbij erg belangrijk. Een artikel dat eigenlijk voor alles wel goed is, is allesreiniger. Alle vingerafdrukken van je kinderen zijn zo weer weg.

Ook is ammoniak een goed artikel. Zeker als je gaat dweilen of de ramen gaat lappen krijg je zo amper strepen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *