Just Dream maakt Nederland fitter

just-dream-mattress-slapen_11

Nijmegen, 25 augustus 2016 – Matrassen start up Just Dream uit Nijmegen maakt Nederland fit. Het bedrijf brengt een matras op de markt dat mensen bewezen beter laat slapen. Slaapproblemen en pijn aan rug of schouders zorgen er voor dat veel mensen niet optimaal kunnen presteren en zich niet fit voelen. Door het Just Dream matras zullen Nederlanders zich beter voelen en beter kunnen presteren gedurende de dag. De eerste klanten en testers geven aan dat pijn in rug en schouder significant minder is geworden of zelfs is verdwenen!

Het Just Dream matras is opgebouwd uit drie lagen schuim, waardoor hij optimale ondersteuning geeft voor de nek en de rug. Just Dream is een samenwerking aangegaan met een producent met meer dan 50 jaar ervaring in het produceren van kwaliteitsmatrassen en heeft een matras ontwikkeld dat voor veel mensen een verademing zal zijn. Naast de standaard matras maten verkoopt Just Dream ook matrassen op maat. In welke lengte dan ook, alles is leverbaar. De matrassen zijn online verkrijgbaar via www.just-dream.nl.

Een matras voor 85% van de mensen
Uit onderzoek is gebleken dat 85% van de Nederlanders op zoek zijn naar een zelfde matras als het gaat om temperatuur, stevigheid en comfort. Met die kennis is Just Dream hun matras gaan ontwikkelen en daardoor is een perfect matras ontstaan dat dus ook nog eens zorgt voor minder of geen pijn en een fitter gevoel als je wakker wordt.

Service
De helft van de mensen die een matras kopen in een winkel zijn na aankoop daarvan toch niet tevreden met hun keuze. Dat is misschien ook logisch als je bedenkt dat je er in een winkel maar een paar minuten op kunt liggen Bij Just Dream krijg je 100 nachten de tijd om het matras te proberen. Bevalt het dan niet, dan komt Just Dream het kosteloos bij je ophalen. Just Dream bezorgt het matras zelfs tot op je bed bodem en neemt het oude matras, indien gewenst, voor je mee. Service van begin tot het eind.

Beter slapen

Just Dream heeft als doel om Nederland fitter te maken door ze beter te laten slapen, daarom helpt hun slaappsycholoog met tips en adviezen over betere slaap. Slapen is meer dan alleen liggen, het bepaalt voor een groot deel hoe je leven er uit ziet. Just Dream heeft als missie om betere slaap te verkopen, zonder pijn of andere klachten. Het matras van Just Dream helpt je om tot een betere nachtrust te komen en je daardoor fitter te voelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *