platdakraam intura

Kiezen voor een platdakraam intura

Voor een woning met een plat dak, zijn er natuurlijk weer veel andere soorten ramen te vinden dan voor huizen met een ‘gewoon’ puntdak. Voor huizen met zo’n puntdak zijn er al diverse ramen op de markt gebracht en heeft iedereen eigenlijk hetzelfde plaatje in zijn of haar hoofd, maar met zo’n plat dak is dat toch net even iets anders. Het raam is tenslotte voor de willekeurige voorbijganger niet te spotten en veel huizen hebben geen raam op hun platte dak, terwijl dat soms hartstikke zonde is van al het fantastische licht dat er buiten te bieden is. Kijk bijvoorbeeld eens naar platdakraam intura.

Goed voor de heldere geest

Daglicht is natuurlijk voor iedere woning een enorm mooie toevoeging die echt iets met een ruimte of met een persoon in de woning kan doen. Een studeerkamer is tenslotte een veel fijnere ruimte,  wanneer deze voorzien wordt van genoeg daglicht. Veel mensen hebben zo’n studeerkamer hoger in huis, bijvoorbeeld op zolder. Voor mensen met een plat dak is zo’n ruimte de perfecte gelegenheid om een platdakraam te plaatsen voor het mooiste effect. Het schijnt dan ook dat de resultaten in een kamer, die gevuld wordt met daglicht, nog beter zijn dan een ruimte met kunstmatig licht. 

platdakraam intura

Geschikte ruimte

Toch kun je ook voor een andere ruimte dan de studeerkamer kiezen om voor een platdakraam te gaan. Wanneer je bijvoorbeeld liever veel licht hebt in de keuken of in de woonkamer, dan is dit ook perfect. Door veel licht, lijken ruimtes al groter en je voelt je er vaak ook wat helderder. Het raam kan overigens ook de ventilatie in een ruimte verzorgen en ook die frisse lucht zal iedereen goed doen. Een platdakraam is op ieder platte dak van de woning te plaatsen en er is dan ook voor ieder wat wils, omdat er veel keuze is in de afmetingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *