Kom meer te weten over leuke woonstijlen en opties voor je interieur

Met een sfeervolle inrichting zorg je voor een plezante leefomgeving. Soms is het lastig om een inrichting samen te stellen. We helpen je graag een eindje op weg. Als startpunt is het bevorderlijk om te beginnen bij welke woonstijl je tof vindt. Woonstijlen kunnen erg afwijken van elkaar. Opzoek gaan naar wat je het mooist vindt en wat het beste aanvoelt is een goede eerste stap. Dan kun je op zoek gaan naar de juiste benodigdheden om je inrichting verder vorm te geven. Laat je hieronder verder inspireren.

Kies een woonstijl die waar je van kan genieten

Er zijn een heel aantal woonstijlen leuk, van klassiek tot aan landelijk. Je smaak volgen is niet altijd snel gedaan, zo nu en dan kan je verdwalen in de vele mogelijkheden. We nemen je mee in een aantal van onze favoriete woonstijlen om je meer inzicht te geven. Allereerst is de landelijke woonstijl ontzettend mooi. Deze woonstijl onderscheidt zich door stevige vormen. Verder bevat de industriële woonstijl een strakke look, wat ook erg mooi is. Als laatste is een vintage woonstijl goed als je van antieke spullen houdt. Deze drie woonstijlen kunnen de inrichting van je kamers heel tof maken. Wanneer je een keuze hebt kunnen maken, is het tijd om er mee aan de slag te gaan. Ga op zoek naar de mooiste spullen die mooi staan in jouw gekozen woonstijl. Inspiratie opdoen is altijd goed, maar kies uiteindelijk wat je zelf het mooist vindt. Je moet er immers zelf in wonen!

Verlichting in de keuken

Hoezo is het essentieel om charmante verlichting boven de keukentafel te hebben hangen? Eén woord: sfeer. Wat is nu een eethoek zonder licht? De keukentafel staat vaak middenin het huis, hier eten en werken we en beleven we mooie avonden met vrienden. Voor al deze verschillende gelegenheden heb je geschikt lampen nodig. Ga je lampen shoppen? Houd dan rekening met de positie, het type licht en de gewenste hoeveelheid licht. Aarzel je welke verlichting het beste bij jouw wensen past? Vraag dan in ieder geval advies bij een vakman.

Vintage en Retro – Een geweldige interieurcombinatie

Een geweldige samenvoeging: Vintage en Retro. Houd jij van een gezellig en warm interieur? Dan is de stijlcombinatie retro en vintage aan te raden voor jou. Retro markeert zich door de levendige kleuren. Vintage is een stijl met lef. Het kan heel fleurig zijn, toch hoeft dit niet. Wel zijn er typerende kleuren die Vintage betitelen, namelijk: groen, donkergrijs en okergeel. Hiernaast is een verdwaalde lijn draaglijk. Kleding en producten een nieuwe kans geven en er je eigen touch aan geven. Een droom samenspel tussen oud en nieuw!

Voor meer informatie over woonstijlen en interieurtips kijk je op fanvanwonen. Je vindt hier ook handige tips over producten en materialen zoals bijvoorbeeld over pvc vloeren nadelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *