Matras van 140×201, is het de juiste maat voor jou?

Het kiezen van de juiste maat matras is een grote uitdaging. Het kan jouw slaap, gezondheid en slaapkamer interieur beïnvloeden. Met veel soorten en maten bedden op de markt, kan het een beetje lastig zijn om de juiste maat matras te vinden. De meest voorkomende bedmaten zijn eenpersoons-, tweepersoons-, volledig tweepersoonsbed, Queen size, King size en Californian King size. Als deze afmetingen niet ideaal voor je zijn, overweeg dan om een ​​matras op maat te bestellen. Je kunt bijvoorbeeld een matras van 140×210 aanschaffen. Om de juiste maat matras te vinden, moet je rekening houden met twee onderstaande factoren:

Meet en maak een indeling voor je slaapkamer

Bij het kiezen van een nieuw matras van een gerenommeerde leverancier als https://www.slaaploods.nl/, is het belangrijk om de afmetingen van je kamer op te nemen, evenals van alle andere meubels die je al hebt. Als je slaapkamer klein is, is het onmogelijk om een ​​kingsize matras te kiezen. Het wordt dus aanbevolen om de oppervlakte van de kamer te meten. Vervolgens kun je de beschikbare ruimte verdelen om het bed en andere meubelstukken zoals laden en kasten te plaatsen.

Overweeg het aantal mensen dat erop slaapt

Bij het kiezen van een matras moet je letten op hoeveel mensen erop zullen slapen. Slaap je alleen? Of slaap je met je partner? Als je alleen slaapt is het aan te raden om een ​​kleinere maat matras te kiezen zoals een twin size. En als je met je partner slaapt, overweeg dan om een ​​grotere maat te kiezen, zoals Queen of King size. Als je een matras voor de kinderkamer of logeerkamer koopt, overweeg dan een eenpersoonsmatras. Het is ook raadzaam om rekening te houden met jouw lengte. Als je lang bent, heb je misschien een matras op maat nodig.

Koop een matras van 140×210

Ben je op zoek naar een nieuw matras? Naast rekening houden met het materiaal van de matras, is het ook aan te raden om te letten op de maat van de matras. Door de juiste maat matras te kiezen, verbeter je de kwaliteit van jouw slaap. Bovendien maakt het je slaapkamer een stuk gezelliger. Stel je voor dat je een kleine slaapkamer hebt maar er een Queen size matras in plaatst. Je slaapkamer zal er smaller uitzien. Ook kun je je niet vrij bewegen. Het is dus aan te raden om je slaapkamer op te meten voordat je naar de matrassenwinkel gaat. Wil je dan lekker slapen? Zoek nu een vertrouwde verkoper bij jou in de buurt en haal meteen hoogwaardige matrassen in de juiste maat uit de winkel!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *