Slimme tips bij cinewall met haard kopen

Als je een haard in je huis gaat laten aanleggen dan is het ook mogelijk om voor cinewall met haard kopen te kiezen. Dat is een muur met ingebouwde tv en een haard die op maat voor je gemaakt wordt. Daarmee haal je een eyecatcher in huis waar je veel plezier van zult hebben. Meer dan een stopcontact heb je niet nodig om te genieten van een mooi vuurtje. Geen gedoe met afvoer of het aanleggen van veel kabels. Lijkt je dit een geweldige aanvulling in jouw huis? Lees dan snel verder, want we hebben allerlei slimme tips voor je op een rij gezet die je helpen om het perfecte model te kiezen.

Elektrische of bio-ethanol haard

Bij cinewall met haard kopen kun je kiezen voor een elektrisch model of een model dat werkt met bio-ethanol. Beide haarden hebben geen afvoer nodig. Je hoeft ze alleen aan te sluiten op een stopcontact. Alle snoeren worden netjes weggewerkt en daarmee ziet de muur er altijd strak uit. Je krijgt er een geweldige centrale ontmoetingsplek bij waar jong en oud samenkomen om ouderwets te genieten. Je kunt bij de warmte van de haard heerlijk samen genieten van een spannende serie of een gave film. Je kunt een speciale cinemakamer maken of een deel van je woonkamer inrichten als thuisbioscoop.

Kies welke uitstraling bij je past bij cinewall met haard kopen

Bij cinewall met haard kopen kun je heel veel kanten op. Je kunt het uiterlijk van de muur eindeloos combineren. Zo kun je kiezen voor een strak design met een moderne uitstraling door te kiezen voor een betonlook ombouw. Je kunt kiezen voor een andere kleur op de muur dan de omringende muren in de kamer of juist voor dezelfde kleuren. In het laatste geval zie je de tv muur bijna niet in de ruimte. Je kunt een echte thuisbioscoop creëren met de rest van de inrichting in de ruimte. Je bepaalt helemaal zelf wat je mooi vindt bij dit maatwerk model.

Ontdek welke verlichting je wilt 

Je kunt bij cinewall met haard kopen kiezen voor een echte thuisbioscoop beleving door te werken met Ledverlichting. Op die manier kun je de sfeer in de ruimte bepalen op elk moment. Je kunt de verlichting in verschillende kleuren aanlichten en zo de ruimte een extra boost geven. Je kunt de hele ruimte de look en feel van een bioscoop geven voor extra beleving.

Kies de afwerking bij cinewall met haard kopen

Bij cinewall met haard kopen kun je de afwerking helemaal zelf bepalen. Zo kun je kiezen voor een zwevend plateau bij de muur. Als je wilt kun je er boekenplanken in laten maken zodat je het idee hebt van een bibliotheek. Heb je niks met boeken? Dan is het ook mogelijk om de muur te voorzien van verschillende opberg nissen zodat je geen last meer hebt van rondslingerende spullen. Je krijgt altijd maatwerk en kunt deze plek in huis helemaal naar je eigen smaak inrichten. Zo heb je jaren plezier van je aanschaf.

Overtuigd? Bekijk dan snel het gehele assortiment op Ambiancehaarden.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *