sinterklaas cadeautjes

Zo pak je je sinterklaas cadeautjes het beste in

Het is alweer herfst, wat betekent dat het feestdagen seizoen ook al weer bijna om de hoek staat. Het wordt dus alweer tijd om goed na te denken over de leukste sinterklaas cadeautjes voor jou en je familie. Zeker wanneer jullie dit groot vieren is het leuk om de juiste cadeaus te geven aan de mensen die je lief hebt. Hier hoort ook het proces van inpakken bij. Het inpakken van een cadeau zet vaak al de toon van het cadeau zelf, en hierdoor is het belangrijk dat je dit op de juiste manier doet. Zo weet je zeker dat deze Sinterklaas onvergetelijk wordt!

sinterklaas cadeautjes

Ga voor minimalistisch met koorden en touwen

Een hele leuke manier om sinterklaas cadeautjes in te pakken is door het cadeau minimalistisch in te pakken. Denk hierbij dus een egale kleur pak papier, waar je vervolgens de leukste koorden omheen kunt spannen. Voor deze creatieve inpak stijl heb je dus alleen wat touw of koord nodig in een kleur of tint die goed bij de ontvanger past. Pak dus als eerste het cadeautje mooi in, en zorg dat de hoeken strak zijn ingepakt. Dit zorgt ervoor dat het cadeautje er mooi uitziet. Vervolgens kun je de koorden of touwen om de verpakking heen wikkelen, waarmee je er dus voor zorgt dat het cadeautje direct wat meer uitstraling krijgt!

Het maken van een originele stempel doe je zo

Wanneer je echt uit wilt pakken, kun je er ook voor kiezen om zelf stempels te maken waar je de verpakking van je cadeau mee in kunt pakken. Je kunt het hiermee zo gek maken als je zelf wilt, denk bijvoorbeeld aan originele figuurtjes, mooie letters, et cetera. Hiermee wordt je cadeau direct een stuk persoonlijker. Je kunt heel eenvoudig stempels maken door middel van een aardappel. Snijd deze door de helft en maak een mooi figuurtje in de aardappel. Het uitgesneden stukje van de aardappel kun je vervolgens in de verf dompelen. Hierna ben je gelijk klaar om te stempelen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *