boxspring

Boxspring kopen? Lees eerst deze vijf tips!

Overweeg je de aankoop van een nieuwe boxspring? In dat geval zijn er verschillende factoren om rekening mee te houden. Je wilt er zeker van zijn dat de boxspring past bij het interieur in de slaapkamer, je wilt dat de boxspring het juiste formaat heeft, enzovoorts. In dit artikel vind je vijf tips, die je helpen om tot een geschikt model boxspring te komen. Aan welke van deze tips heb jij al gedacht? 

Tip 1: houd de boxspring compact zonder voetbord

Een boxspring kan best groot zijn, in het bijzonder wanneer je deze combineert met een hoofd- en voetbord. Door het voetbord weg te laten ziet de boxspring er nog steeds luxe uit, maar bespaar je op de ruimte. Zo houd je het model compact! Ideaal voor in een wat kleinere slaapkamer. 

Tip 2: laat je adviseren over verschillende materialen

Wist je dat een boxspring bekleed kan worden met verschillende materialen? Vaak wordt uitgegaan van een boxspring met een stoffen bekleding. Ook een model met een leren bekleding kan het overwegen waard zijn. Leer is makkelijker schoon te houden! 

Tip 3: combineer een boxspring met een topper

Houd de boxspring mooi, door deze te combineren met een topper. Zo hoef je enkel de topper te vervangen, als deze transpiratievlekken begint te vertonen. Een topper biedt daarbij extra ondersteuning aan het lichaam. Laat je hierover adviseren door een verkoper. 

Tip 4: zoek een boxspring aanbieding

Wees voordelig uit, door voor een boxspring aanbieding te kiezen. Er zijn verschillende websites met aantrekkelijke aanbiedingen voor boxsprings. Zo betaal je niet meer dan noodzakelijk is voor een comfortabel bed! Met name tegen het eind van het jaar worden veel boxsprings met hoge kortingen verkocht. 

Tip 5: probeer de boxspring uit in de winkel 

Test de boxspring altijd even uit in de winkel. Ook de boxsprings die online in de aanbieding worden aangeboden, kun je eerst in de winkel uitproberen. Bevalt de boxspring? In dat geval kun je deze online bestellen. Vanzelfsprekend heb je bij het online bestellen van een boxspring altijd het recht om deze in te ruilen, als deze toch niet blijkt te bevallen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *