Hier lees je hoe je een bed kan kopen tijdens de lockdown

Een bed kopen terwijl je eigenlijk niet je huis uit mag. Klinkt onmogelijk toch? Maar dat is het zeker niet. Er zijn verschillende manieren waarop jij ook in deze lastige tijd waarin je aan huis gebonden bent toch jouw ideale bed kunt kopen. Want niets is vervelender dan slecht slapen, het is ongezond en je bent chronisch vermoeid. In die gevallen wil je zo snel mogelijk een nieuw bed hebben. Hoe doe je dat dan? Daarover gaan we je van alles vertellen in deze blog.

Maak een privéafsrpaak

Om te beginnen kun je een privéafspraak maken bij de betere beddenspeciaalzaak. Ondanks dat de winkels dicht zijn kun je dan bijvoorbeeld wel een showroom bezoeken om daar een bed te bekijken en proef te liggen. Hier kun je dan jouw ideale een- of tweepersoonsbed proberen, of natuurlijk een twijfelaar. Omdat de winkels verder dicht zijn is het lastig om bij de grotere beddenzaken langs te gaan. Vaak zijn privéafspraken daar ook niet mogelijk. De mogelijkheid om dan een privéafspraak te maken bij een echte speciaalzaak biedt in dat geval uitkomst.

Online kopen

Ook online kopen is een optie voor het kopen van een bed. Dit is echter niet in alle gevallen een handige optie. Je kunt hier wel voor kiezen wanneer je het bed in het echt al een keer geprobeerd hebt. Je weet dan al dat het bed goed ligt en kunt er dan op rekenen dat het bed wat je koopt dus aan al jouw wensen voldoet. Daarnaast bieden veel online aanbieders ook een soort van garantie aan waarbij je het bed of de matras gratis kunt omwisselen binnen bijvoorbeeld 90 dagen wanneer het niet aan jouw wensen voldoet. Dit is ideaal als je toch een bed wilt kopen in de lockdown periode. Je kunt dan wanneer je niet tevreden bent het bed of de matras retourneren zonder extra kosten. Volledig risicoloos dus.

Even wachten

Als laatste optie kun je ook gewoon nog even wachten tot na de lockdown. Deze rottige periode gaat weer voorbij en dat betekent dat de winkels ook weer open gaan op een gegeven moment. Op dat moment kun je dus weer naar hartelust proefliggen op jouw toekomstige droombed.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *