Geef uw antieke meubel een tweede leven

Na jarenlang gebruik is uw meubel allicht doorgezakt en/of versleten. Het is natuurlijk mogelijk het meubel weg te doen. Echter zijn mensen soms nog erg blij met het meubelstuk en doen ze deze bij voorkeur niet zomaar bij het afval. Geef uw meubel een tweede kans met herstoffering of meubelrestauratie. herstofferen is mogelijk bij zowel klassieke als moderne meubelen. Ook bij meubelreparatie zijn er veel dingen mogelijk. Soms hoeven er enkel wat stiknaden vernieuwd te worden, in andere gevallen wordt de stoel of bank geheel gerestaureerd. Na de meubelreparatie ziet uw stoel of bank er weer als nieuw uit en kunt u deze weer jarenlang gebruiken. Op deze manier geeft u uw bank of stoel een nieuw leven!

De vele voordelen van meubelstoffering en meubelreparatie

Is het leer van uw meubel gescheurd? Geef ‘m een nieuw leven door te kiezen voor meubelreparatie of -stoffering. Het grootste voordeel is vanzelfsprekend dat u uw favoriete meubelstuk kunt behouden. Echter brengen meubelreparatie en herstoffering nog verschillende andere voordelen met zich mee. Zo is een versleten meubelstuk repareren een stuk milieuvriendelijker dan de aanschaf van een nieuw meubelstuk. Daarnaast is dat de aankoop van een nieuwe bank of stoel in veel gevallen prijziger is dan het herstellen van een kapot meubel. Het resultaat van meubelreparatie of -stoffering? Een stoel of bank dat er weer geweldig uitziet!

Uw versleten meubel met ambachtelijk vakmanschap gerepareerd

Vanzelfsprekend wilt u dat uw versleten meubel er na reparatie weer als nieuw uitziet. Bij Arends Meubelstoffeerderij wordt er altijd gegaan voor een optimaal resultaat. Bij Arends kunt u met elke bank of stoel terecht. Van moderne loungestoel tot rieten krukje en van herstofferen tot gehele renovatie. De mogelijkheden zijn divers en u zult versteld staan van het resultaat. Eerlijk vakmanschap is één van de kernwaarden. Dit vindt u o.a. terug in snelle service en keuze uit meer dan 350 stalen. Wanneer u nog twijfelt kunt u contact opnemen. Meubelstoffering is in bijna ieder geval een optie én een goede investering.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *