Geef uw versleten meubel een tweede kans

Na jarenlang gebruik is uw meubel allicht kapot of versleten. Het is uiteraard een optie het versleten meubel verwisselen voor een andere. Toch zijn mensen soms gehecht geraakt aan hun antieke stoel of bank en doen ze deze als het even kan niet zomaar bij het afval. In dit geval is het een goede keuze uw stoel of bank een tweede leven te geven doormiddel van meubelstoffering of meubelreparatie. Opnieuw stofferen is mogelijk van leren fauteuil tot rieten krukje. Ook bij meubelreparatie is er veel mogelijk. In sommige gevallen bestaan de werkzaamheden enkel uit het opvullen van een doorgezakte stoel of bank, in andere gevallen wordt het meubel volledig gerestaureerd. Na de meubelreparatie ziet uw meubel er weer geweldig uit en kan deze weer vele jaren mee. Op deze manier geeft u uw meubel een nieuwe kans!

Herstoffering en meubelrestauratie brengt verschillende voordelen met zich mee

Is uw favoriete relaxstoel doorgezakt? Geef ‘m een nieuw leven door de keuze te maken voor meubelreparatie of -stoffering. Eén van de voordelen is vanzelfsprekend dat u uw favoriete meubelstuk kunt behouden. Maar daarnaast brengen meubelreparatie en -stoffering nog vele andere voordelen met zich mee. Zo is een oud meubelstuk restaureren een stuk duurzamer dan een nieuw meubelstuk aanschaffen. Een ander voordeel is dat de aanschaf van een nieuwe bank of stoel vaak duurder is dan het herstellen van een kapot meubel. De uitkomst van meubelreparatie of -stoffering? Uw favoriete stoel of bank dat er weer als nieuw uitziet!

Uw antieke meubel door eerlijk vakmanschap laten herstellen

Vanzelfsprekend wilt u dat uw antieke meubel mooi hersteld wordt. Arends Stofferingen gaat altijd voor een optimaal resultaat. Bij arendsstofferingen.nl kunt u met elk meubelstuk terecht. Van klassieke loungestoel tot rieten krukje en van herstofferen tot volledige renovatie. De opties zijn groot en u zult perplex staan van het resultaat. Betaalbaar vakmanschap is één van de kernwaarden. Dit vindt u zoal terug in vrijblijvend advies aan huis en een gratis offerte. Twijfelt u of meubelstoffering of -reparatie een mogelijkheid is voor uw bank of stoel? Neem dan contact op. Meubelreparatie en -stoffering is bijna altijd een mogelijkheid én een duurzame investering.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *