Het gemak van een bed met opbergruimte

Of je nu een ruim tweepersoonsbed hebt, een twijfelaar of gewoon een eenpersoonsbed, een bed met opbergruimte kan een hoop gemak bieden. Een bed met opbergruimte is namelijk multifunctioneel. De ruimte die je bed in de slaapkamer in beslag neemt, kun je toch benutten voor opslag. Bijvoorbeeld voor winterkleren in de zomer en andersom, voor sportspullen die je niet regelmatig gebruikt of voor tassen. Of je kunt je opbergruimte gewoon als kledingkast gebruiken. Dat scheelt weer in de rest van je kamer.

Lades onder je bed

Lades onder het bed zijn waarschijnlijk de meest fijne manier voor een bed met opbergruimte. Het nadeel van lades is wel dat de vloer om het bed heen vrij moet zijn om bij je spullen te kunnen. Als je klein woont is dat niet altijd even gemakkelijk. Als je de ruimte op de vloer niet altijd vrij kunt houden, kun je de lades alsnog goed gebruiken voor spullen die je niet regelmatig nodig hebt. Het voordeel van een bed met opbergruimte in lades is dat je spullen op je bed kunt laten liggen of zelfs op bed kunt blijven liggen om bij de spullen te komen.

Omhoog te klappen bed

Een alternatief bed met opbergruimte is een bed dat je omhoog kunt klappen. Dan kun je de vloer naast je bed prima volbouwen. Je hoeft namelijk niets aan de kant te zetten om bij je opbergruimte te komen. Het nadeel van een bed dat je omhoog kunt klappen is dat het matrasdeel van je bed schuin staat. Je kunt dus ook niet vanuit je bed bij je opbergruimte.

Een hoog bed

Een bed met opbergruimte kun je ook zelf creëren. Je zal dan wel moeten kiezen voor een hoog bed. Daar schuif je dan gemakkelijk bakken of dozen onder. Kies voor bakken met wielen eronder om het nog gemakkelijker te maken. Zo blijven de opgeborgen spullen onder je bed ook stofvrij. Dat geldt meestal ook voor een bed met opbergruimte.

Kijk voor de beste deals op BEUKmeubels.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *