Kwaliteitsbeddengoed met Essenza hoeslaken

Voor een hoeslaken van goede kwaliteit ben je bij Essenza aan het juiste adres. Je vindt een Essenza hoeslaken in verschillende winkels en online. Bijvoorbeeld op de site van Essenza zelf. Met een hoeslaken van Essenza kies je voor een basis van katoen, een stof die ademend is. Zo slapen de meeste mensen toch het lekkerst. En je hebt bij Essenza genoeg keuzes om te overwegen voor je hoeslaken. Ze passen natuurlijk ook bij de Essenza dekbedovertrekken waar je misschien al bekend mee bent. Wel zo gemakkelijk.

Alle maten

Het formaat van je matras maakt niet uit voor een Essenza hoeslaken. Vrijwel alle maten hoeslakens zijn namelijk verkrijgbaar voor je Essenza hoeslaken. Ook extra grote matrassen die dus langer zijn dan 200 centimeter. Er zijn zelfs meerdere varianten en echt heel grote hoeslakens te vinden. De meeste hoeslakens zijn voor matrassen van 90 bij 200, 210 of 220 centimeter. Maar ook voor tweepersoonsmatrassen van standaardformaten van 140, 160 en 180 bij 200 centimeter zijn er heel veel hoeslakens te vinden. Voor andere formaten is het aanbod beperkter, maar het is er wel.

Kleuren en prints

Je hoeft je niet te beperken tot een effen hoeslaken. Er zijn namelijk ook een aantal hoeslakens met een print te krijgen van Essenza. Het grootste aanbod is natuurlijk effen. Vaak kiezen mensen er namelijk voor om een effen hoeslaken te combineren met een print op het dekbedovertrek. Je kunt er dus ook voor kiezen om dit juist om te draaien. Of effen met effen te combineren of juist twee verschillende prints te combineren. Dat is geheel aan jou en met Essenza beddengoed is het allemaal mogelijk.

Katoen en katoenvarianten

Een Essenza hoeslaken is altijd van katoen of een katoenmix. De meeste hoeslakens zijn van hoge kwaliteit katoen, maar er zijn ook katoensatijn varianten bijvoorbeeld. De katoensatijnen optie is ook veel te vinden in het assortiment van Essenza. Volledig katoen heeft ook nog ruim voldoende keuze. Wil je een andere katoenmix, dan kan dat wel, maar zijn er een stuk minder opties. Bijvoorbeeld katoen renforcé en katoen jersey. Het is aan jou wat jij het prettigst vindt, want je zal er uiteindelijk op moeten slapen.

Op Bedshop.nl bestel je voordelig Essenza hoeslakens online.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *