ledstrips in de slaapkamer

Inspiratie en tips voor ledstrips in de slaapkamer

Zou jij graag ledstrips willen toepassen in je huis? Dan kan dat op heel veel verschillende manieren. Nu wil je vast wel eerst even wat inspiratie op doen voordat je de ledstrips en led profielen gaat aanschaffen. Zo kun je de ledstrips toepassen in de slaapkamer en een handige ledstrip afstandsbediening erbij halen. Zo kun je vanuit je heerlijke bed de sfeer van de kamer bepalen. Er zijn echter ook nog vele andere opties. Je leest het allemaal in dit artikel.

Ledstrips plaatsen achter het bed

Als je graag ledstrips wilt toepassen in de slaapkamer, dan kun je ze plaatsen achter je bed. Zo valt de muur achter je bed nog meer op. Het maken van een soort nis waarin jouw bed goed past, is dan ook een leuke optie hier. Je maakt vervolgens een RGB ledstrip aan de bovenkant van de muur vast. Dit is een ledstrip die in allerlei kleuren licht kan geven. De afkorting staat dan wel voor rood, groen en blauw, hij kan echter bijna alle kleuren weergeven. De kleur die je kiest geeft een bepaalde sfeer aan jouw slaapkamer. Ga je voor blauw? Dan zorgt dit voor een frisse uitstraling. Ga je voor rood? Dan is dit juist een erg romantische sfeer.

Ledstrips plaatsen op de grond

Ledstrips kun je super makkelijk wegwerken in een kamer. Dat is het fijne ervan. Het is echter niet altijd nodig om de ledstrips helemaal weg te werken. Als je de ledstrips plaatst op de grond, kan dit ook zorgen voor een super gezellige sfeer.

Ledstrips plaatsen onder het bed


Wil je juist dat jouw bed heel erg gaat opvallen in de slaapkamer? Dan kun je ervoor kiezen om de ledstrips te plaatsen onder je bed. Dit zorgt voor een prachtige uitstraling. Het is echter ook zo dat dit heel erg praktisch functioneert. Je kunt dan altijd de kleding op de grond zien liggen. Zo struikel je nooit.

Ledstrips plaatsen langs de muur

Voor een tienerkamer is het super tof om de ledstrips langs de muur te plaatsen. Dit zorgt voor een super stoere uitstraling. De kinderen zullen het geweldig vinden dat je de lampen kunt instellen op kleur. Zij kunnen dan met een ledstrip afstandsbediening hun favoriete kleur kiezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *