Zwarte deuren zijn waanzinnig populair

Black is back en wordt beschouwd als de nieuwe neutrale kleur. Zwarte binnendeuren zijn een opvallende, nieuwe trend. Ze zien er goed uit in elk huis en bij de meeste verf- en vloerkleuren. Zwarte deuren zullen elke ruimte naar een hoger niveau tillen en je huis wat chic maken. Hier zijn enkele redenen waarom je kan kiezen voor zwarte binnendeuren.

Zwarte deuren zijn zo stijlvol en modern dat ze gemakkelijk bij elk type interieur passen. Of uw huis nu een modern, eigentijds of traditioneel interieur en decor heeft, het is de perfecte optie! Neem hierbij zwart deurbeslag voor de perfecte look!

Voordelen van zwarte binnendeuren

Ze gaan niet snel uit de mode!
Het tijdloze karakter van zwart is een van de redenen waarom het zo geschikt is voor binnendeurontwerpen. Over jaren zullen ze er nog steeds geweldig uitzien.
Zwart, de camouflagekleur
Zwarte deuren verbergen vuil of vlekken en behouden een stralende uitstraling. Wat gaaf voor een huishouden met kinderen! U hoeft zich geen zorgen te maken over kleine vingerafdrukken op de deuren.
Prachtige lichtreflectie
Bijna elke kamer kan profiteren van een beetje reflectie, vooral als de rest van het decor getextureerd is. Een optie is om een ​​spiegel te gebruiken. Een andere is een glanzende, zwarte deur. Stalen deuren met glas zijn erg trendy.
Zwarte deuren geven diepte aan een kamer
Ze voegen diepte toe aan een kamer en laten deze groter lijken, vooral wanneer ze gepaard gaan met witte, gele of grijze accentkleuren. Ook kunnen zwarte deuren ervoor zorgen dat het plafond veel hoger lijkt.

Tips voor zwarte deuren

Zwart is tijdloos, chique en is een kleur die past in elk interieur: modern, design, rustiek…en kan gezet worden op goedkope schilderdeuren maar ook op massief houten deuren, hun ontwerp is zeer veelzijdig.
Wat zeker nu een eyecatcher is , zijn stijlvolle zwarte binnendeuren met glazen vakken. Deze geven een gevoel van openheid en versterken de lichtinval.

Een grote valkuil bij zwart is dat je de kleur niet moet doortrekken in vloeren of uren. Dat is een overkill aan donkere kleuren en zal leiden tot en sober gevoel. Hou muur en vloer licht van kleur. Wat welk kan zijn zwarte meubelen of accessoires: stoelen, een tafelblad, omranding van spiegels of fotolijstjes. Het is een kwestie van contrasten en evenwicht opzoeken. Bij zwart hoort geen uitgebreid kleurenpallet maar neutrale tinten zoals wit, beige en accenten in goud of zilver.

Bron: Jouwinboedel.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *