Kussen collecties van Sleepworld

Je weet dat slapen uiterst belangrijk is voor je gezondheid. Het helpt bij het reguleren van zowel je mentale als lichamelijke gezondheid. Je moet je gerealiseerd hebben dat een goede nachtrust een van de belangrijkste dingen is die je kunt hebben als je je gezondheid wilt verbeteren. Maar ondanks het feit dat je ervan op de hoogte bent, weet je misschien niet hoe je de kwaliteit van je slaap kunt verbeteren. De eenvoudigste stap is gewoon een comfortabel kussen voor je bed te kiezen. Een gezonde en comfortabele nachtrust is afhankelijk van deze kleine en onmerkbare factor. Je kunt kiezen uit een groot aantal hoogwaardige kussens van Sleepworld. In dit artikel krijg je informatie over twee hoofdkussens die zij op hun website te koop aanbieden.

Sleepy hybride kussen

De vulling in dit kussen, een combinatie van Ice Cubes en comfort gel vezels, kan worden verwijderd of toegevoegd om de hoogte en hardheid van het kussen aan te passen. Je kunt het kussen aanpassen aan je behoeften. Verkoelend Reactex® (een drukgevoelig koelmateriaal) en een zachte comfortlaag maken dit kussen ideaal voor iedereen die het midden in de nacht te warm krijgt, of zelfs in de hete zomer. Zelfs als het buiten echt warm is, helpt het je sneller in slaap te komen. Voor een extra vleugje luxe is het kussen bovendien afgewerkt met een extra laag comfort vezels. Zijdezacht superieur jacquard katoen met een draadtelling van 300 wordt gemengd met een verfijnde microvezel aan één zijde van het kussen. Het robuuste, lichte materiaal heeft een zachte uitstraling. Het is allemaal geregeld, dus je hoeft alleen maar achterover te leunen en te ontspannen.

Tempur comfort original

Het TEMPUR-materiaal dat voor de productie van deze hoofdkussens wordt gebruikt, zorgt voor een hoog niveau van comfort en ondersteuning. Voor extra comfort is het ontworpen in een traditioneel silhouet met een slappe laag vulling bovenop. Duizenden TEMPUR micro kussens vormen de kern van het Comfort Original hoofdkussen en zorgen voor extra comfort en ondersteuning. De meeste mensen kunnen dit kussen gebruiken in elke slaaphouding die ze willen. Houd bij het kiezen van een kussen rekening met de breedte en hoogte van je schouders. Kies een hoger kussen als je schouders breed zijn, en omgekeerd. Een andere overweging is hoe stevig de matras is. Slaap je bijvoorbeeld op een zacht matras, kies dan voor een lagere kussen hoogte. Bovendien is het kussen gemaakt met stoffen die veilig zijn voor het milieu en de groei van micro-organismen verminderen. Bacteriën en schimmels hebben daardoor minder ruimte om te gedijen. Ventileren is het enige wat je hoeft te doen om te voorkomen dat vocht zich ophoopt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *