mango kast

Van boekenkast tot dressoir

Bij het kiezen van een nieuw interieur is het wel fijn als je voor dezelfde soort materialen kunt kiezen, ga je voor een mango kast dan wil je de andere meubels ook in deze prachtige houtsoort hebben. Meubels van mango zijn niet alleen erg mooi om te zien, gelukkig is het een houtsoort die erg snel groeit waardoor deze niet bedreigd is. Voordeel is tevens dat je meehelpt aan de plaatselijke economie in India door de meubels te kopen, het heeft dus meerdere voordelen.

mango kast

Stoer en industriële look

Door het gebruik van metaal bij het vervaardigen van een mango kast, krijg je een charmante maar toch industriële look. Het metaal zorgt voor het stoere uiterlijk, terwijl de houtkleuren de meubels juist weer een zachte tint geven. Bijna elk soort kast is verkrijgbaar in mango, van een leuke speelse vakken kast tot een dressoir. Combineer er op los met de andere meubelstijlen in je interieur, en maak zo die unieke stijl in je woning.

Altijd de beste kwaliteit

Dat trendy en goede kwaliteit perfect samengaan wordt bewezen met een mango kast, en dan hebben we het ook nog niet over de duurzaamheid van de houtsoort. Niet voor niets kiezen meer mensen voor de unieke combinatie van duurzaam, trendy en de geschiktheid voor ieder interieur. Of je nu van donkere houtsoorten houd, of je vind lichte meubels mooier met mango kan het allemaal. Prachtige warme tinten die van elk interieur, een echt thuis maken waar je naar verlangt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *