rolgordijn verduisterend

Verduisterende rolgordijn VELUX

De zon is af en toe fijn en de andere keer word je er helemaal gek van. Bijvoorbeeld als je thuis naast het raam op je telefoon zit en je niks meer kan zien door de zon die op je scherm straalt. Ook in de nacht als het pas laat donker is kan het je slaaprust verpesten. Hiervoor hebben wij de oplossing: verduisterende rolgordijnen. Verduisterende rolgordijnen zijn rolgordijnen die helemaal geen licht meer doorgeven. Bij ‘Dakraampje’ hebben ze veel van dit soort rolgordijnen bijvoorbeeld: rolgordijn verduisterend. Dit is een van de meeste verkochte rolgordijnen bij ‘Dakraampje’. 

Veel aanbod in verduisterende producten

In de afgelopen jaren is er een enorm aanbod gekomen in verduisterende producten. Hierbij kan men vaak kiezen tussen producten die enkel verduisteren of producten die licht doorlatend zijn of zonwerend. Hierbij is het dan ook belangrijk om te kijken naar wat jij zelf fijn vindt. Wat zoek je en hoeveel geld heb je hiervoor over? Door te kijken naar prijs, gemak en vooral ook kwaliteit, krijg je een goed beeld van wat er allemaal mogelijk is en hoeveel dit dan op zou leveren. Hierdoor kun je gemakkelijker kiezen voor bijvoorbeeld een verduisterende rolgordijn VELUX. 

rolgordijn verduisterend

Verduisterende rolgordijn VELUX bestellen

Verduisterende rolgordijnen zijn super makkelijk te bestellen via www.dakraampje.nl. Hierbij krijg je een ruim overzicht van alle mogelijkheden en kun je ook direct zien wat er allemaal mogelijk is. Hierdoor kun je precies zien welke producten bij jou passen en welke producten er allemaal binnen jouw budget vallen. 

Kies de juiste maat van uw verduisterend rolgordijn

Je kunt het typeplaatje van dakraam zelf kiezen op de website. Dit maakt het makkelijk om bij de juiste maten voor jouw rolgordijn te komen. Bij VELUX is dit erg belangrijk omdat het rolgordijn bij de keuze van een verkeerde dakraam code niet gaat passen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *