stacaravan kopen

Waar je op moet letten bij een stacaravan kopen

Een stacaravan kan erg leuk zijn. Een stacaravan kopen heeft verschillende voor- en nadelen. Een goede voorbereiding is erg belangrijk. Bij het kopen van een stacaravan zijn er een bepaalde belangrijke zaken waar je rekening mee moet houden. 

Wat is een stacaravan?

Een stacaravan is een caravan die zo groot is dat deze niet over de weg kan of mag vervoerd worden. Na het kopen worden deze caravans op hun staplaats geleverd door een transportbedrijf. Een stacaravan heeft voordelen en nadelen dat je niet bij een caravan zal tegenkomen. Een voordeel is dat de meeste stacaravans een eigen toilet hebben. Zo hoef je dus niet met een rol toiletpapier door de camping heen te lopen. Een nadeel is dat je wordt beperkt tot 1 camping. De stacaravan is niet makkelijk te verplaatsen dus je kan niet 1 vakantie naar de veluwe en de volgende vakantie naar Zuid-Frankrijk. 

stacaravan kopen

Waar je op moet letten

Zoals eerder benoemd zijn er een aantal dingen waar je rekening mee moet houden bij het kopen van een stacaravan. Ten eerste is het belangrijk om de afmetingen en kamers goed na te rekenen. Het zou namelijk jammer zijn als je er achteraf achter komt dat de stacaravan niet geschikt is voor het gewenste aantal mensen. Als je van plan bent om de stacaravan tijdens koudere temperaturen te gebruiken is het handig om van te voren te kijken of de stacaravan goed geïsoleerd is en goed kan verwarmen. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *