Waar moet u aan denken bij uw unieke boxspring?

 

Boxsprings zijn er om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke nachtrust krijgt die u verdient. Boxsprings zijn er daarom ook voor gemaakt om tijdens het slapen uw lichaam te ondersteunen, zodat u verzekerd bent van een zeer goede nachtrust. Voor een boxspring is het cruciaal dat het met de contouren van uw lichaam mee beweegt en uw lichaam op iedere mogelijk manier goed ondersteunt. Als een boxspring dat kan bent u verzekerd van een natuurlijke houding tijdens het slapen.

 

Het kopen van een boxspring

Als u een boxspring koopt is het mogelijk om deze samen te laten stellen in de winkel. Dit is om zo de beste nachtrust voor uw lichaam te krijgen. Waar u zoal aan moet denken bij het samenstellen van uw eigen unieke boxspring is:

Uitvoering

Denk bijvoorbeeld aan de uitvoering. Uitvoeringen bestaan uit Grandeurs deze grandeurs zijn in verschillende afmetingen verkrijgbaar, denk bijvoorbeeld aan een grandeur van 2000 die een 20 cm hoog of elektrisch vlak heeft.

Afmeting

Er zijn verschillende soorten afmetingen bij een boxspring. de afmetingen zijn te verdelen in 2 groepen de lengtemaat en de breedtemaat, deze 2 groepen hebben hun eigen vasten afmeting voor een boxspring. Zo kunt u voor de lengtemaat de afmeting van 200 t/m 220 cm krijgen, terwijl dat voor de breedtemaat helemaal anders is. Voor de breedtemaat kunt u een afmeting van 70 t/m 180 cm krijgen voor een boxspring.

Matras

Er zijn verschillende soorten matrassen te verkrijgen voor een boxspring die hun eigen unieke eigenschappen hebben op het lichaam. De mogelijk te verkrijgen varianten matrassen zijn matrassen met een pocketvering, pocketvering gestoffeerd, geneste pocketvering, pocketvering met Low Back Support en een koudschuim matras.

Topdekmatras

Naast het matras dat u gewend bent bij een normaal bed is het mogelijk om bij een boxspring een extra matras te krijgen beter bekend als het topdekmatras. Een topdekmatras is wel een stuk dunner dan een normaal matras, maar het biedt u een nog fijnere nachtrust. Net als bij het matras zijn er voor topdekmatrassen ook verschillende varianten te verkrijgen, enkele varianten hiervan zijn het koudschuim, traagschuim en Ocean Blue Latex Topdekmatras.

Hoofdbord

Het hoofdbord is een van de unieke mogelijkheden die u heeft bij een boxspring. Een hoofdbord is te verkrijgen in verschillende soorten varianten, dit is om zo uw eigen unieke boxspring samen te kunnen stellen. Een hoofdbord kan variëren van dikte, formaat, uiterlijk en patroon. Zo kunt u een hoofdbord hebben van 7 cm dik met een blokmarkering en ruimte om spullen in te bewaren.

Stof

Voor de stof bij een boxspring kunt u 2 kanten op, zo kunt u ervoor kiezen om de stof neutraal en op basis niveau te houden of u bent iemand die niet bang is voor een trend stof zoals vintage en kunstleer.

Poten

Zelfs bij een boxspring heeft u de mogelijkheid om uw eigen poten te kunnen kiezen. Voor een boxspring zijn er verschillende soorten poten te verkrijgen in de winkel, zo kunt u ronde poten nemen, kiezen voor blokpoten, of sledepoten, ook zijn tulp poten mogelijk, wellicht zijn hoekpoten meer uw ding of toch de flute poten.

 

Dit zijn enkele onderdelen waaraan u kunt denken bij het samenstellen van uw eigen boxspring. Met al deze verschillende mogelijkheden kunt u een eigen unieke boxspring ontwerpen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *