Vloerkleden kinderkamer

 


Een kinderkamer inrichten is altijd een beetje een uitdaging. Kinderen worden immers snel groot en wat in de babykamer mooi lijkt, is niet bepaald geschikt voor de tienerkamer. Gelukkig kan een kamer snel aangepast worden met enkele decoratieve elementen die vervangen kunnen worden. Een vloerkleed of tapijt is een goed voorbeeld daarvan. Door het vloerkleed af en toe te veranderen kan je inspelen op de laatste modetrends en op de voorkeuren van jouw opgroeiende kind. Bovendien zijn er vele mooie spullen op de markt.

Dit is de #1 site voor kinderkamer vloerkleden o.a. blauw, mint, bolletjes…

Voor de babykamer zijn er allerlei schattige motieven, met diertjes en vrolijke kleurtjes, of als je het liever wat eenvoudiger houdt zijn monochrome kleurcombinaties tegenwoordig ook erg in trek. Voor de baby maakt het eigenlijk niet veel uit. Die ligt nog te kraaien in de kribbe en is zich nog lang niet bewust van modetrends in kinderkamers.

Peuters leren als spelend en gaan graag op ontdekking in huis. Ze kruipen graag rond en kunnen erg geïnteresseerd zijn in texturen en vormen. Het kan dus fijn zijn om een vloerkleed te kopen dat de zintuigen van jouw peuter stimuleert. Let er ook op dat het vloerkleed wasbaar is, want een ongelukje is snel gebeurd op die leeftijd.

Wanneer de kinderen dan iets ouder worden, kan het vloerkleed in de kinderkamer het toneel worden van een spannende autorace of van de vele avonturen van de poppen en knuffels in de kamer. Met het juiste vloerkleed kunnen kinderen hun fantasie de vrije loop laten.

Verder belangrijk: beddengoed kinderkamer.

Het decoreren van de tienerkamer is een uitdaging. Alles is al snel te kinderachtig. Gelukkig kan het vloerkleed snel vervangen worden en kan zoon of dochter iets kiezen dat bij hem of haar past. Misschien houden ze van voetbal, paardrijden of muziek. Voor al deze interesses is er een vloerkleed dat past. Zo zijn je kinderen van baby tot tiener best wel tevreden met hun kamer.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *