De voordelen van een verstelbaar bed

Wakker worden met pijnklachten in je rug, nek of last van je benen? Dat zou kunnen liggen aan je bed. Door een in hoogte verstelbaar bed aan te schaffen, zou dit probleem verleden tijd kunnen zijn. Je kunt het bovenste gedeelte van het bed, maar ook het voeteneind wat hoger of lager verstellen naar jouw wensen en zo weer comfortabel liggen, ook al heb je een blessure of last van rugklachten.

Je slaappositie instellen

Met rugklachten is het vaak moeilijk een heerlijke slaaphouding te vinden. Je ligt erg recht in bed, wat je met kussens probeert op te lossen. Echter kussens verplaatsen zich eenvoudig en na een paar keer draaien, ligt het weer oncomfortabel. Met een in hoogte verstelbaar bed is de rugzijde te verstellen naar de gewenste hoogte. Ook is het mogelijk om bijvoorbeeld het voeteneind wat hoger te zetten. Je kunt alle kanten op met het bed, zodat je rustig naar jouw ideale slaappositie kunt zoeken en uitgerust wakker kunt worden.

Heerlijk televisie kijken in bed

Ook wanneer je geen last van rugklachten hebt, is een in hoogte verstelbaar bed een uitkomst. Na een lange werkdag is het heerlijk om in bed te kruipen met een warm kopje thee. Als je daarnaast ook nog lekker naar de tv kunt kijken zonder nekklachten te veroorzaken, zou dat helemaal mooi zijn. Met een bed, waarvan je het hoofdeinde omhoog kunt zetten, creëer je een fijne positie voor het tv kijken of het lezen van een boek. Zonder extra kussens in de rug of onhandige posities, kijk je namelijk comfortabel naar de televisie of lees je een romantisch boek.

Bed opmaken? Geen probleem meer!

Wanneer je last van je rug hebt of kampt met een andere blessure, kan het bed opmaken een groot obstakel vormen. Je staat de gehele tijd gebukt en probeert het laken in te stoppen. Met een bed wat in hoogte verstelbaar is, hoef je niet meer krom te staan bij het opmaken van het bed. Je stelt het bed in op de gewenste werkhoogte en maakt het bed eenvoudig op. En heb je moeite met het instoppen van de lakens? Dan zet je het hoofdeinde of het voetreneinde gewoon wat omhoog, slaat het laken om het matras en laat het bed weer terug zakken in de juiste positie. Het ebd opmaken was nog nooit zo gemakkelijk.

Ook het schoonmaken wordt eenvoudiger

Lukt het jou om eenvoudig onder het bed te stofzuigen, zonder dat je jezelf in vreemde posities dient te wringen? Met een bed dat je op hoogte kunt verstellen, is het mogelijk om het hele bed omhoog te zetten. Je hoeft nu niet meer te bukken, maar kunt de stofzuiger eenvoudig onder het bed doorhalen. En nadat de stof weer weg is, zet je het bed weer naar beneden.

Comfortabel slapen

Met de aanschaf van een in hoogte verstelbaar bed wordt je leven een stukje comfortabeler. Heerlijk in bed tv kijken met een rugsteun, het bed opmaken zonder problemen, stofzuigen zonder rugklachten en natuurlijk comfortabel slapen in de voor jou beste positie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *