Dit zijn de 3 grootste voordelen van een mobiele airco

Een mobiele airco is een koelsysteem dat u van kamer naar kamer kunt vervoeren. Daarom is dit interessant voor ruimtes zoals in winkels en kantoren, maar sinds kort krijgen ook steeds meer particuliere consumenten interesse om dit systeem aan te schaffen voor in huis of in het huren van een mobiele airco voor een kortere periode zoals tijdens een vakantie of een warmere seizoensperiode. We bespreken de voordelen van een draagbare airconditioner hieronder.

U kunt een specifieke kamer koelen

Als u een huis heeft met een centrale luchtunit of u een paar grote airconditioners in uw ruimte bezit, begrijpt u dat het continu gebruiken van deze units uw elektriciteitsrekening kan verhogen.

Soms bevind je jezelf in een kamer van je huis om aan een project te werken of heb je een bezoeker voor het weekend. Dit zijn uitstekende redenen om slechts één bepaalde kamer van een huis te koelen in plaats van uw grotere airconditioners te laten draaien door het hele huis. Een mobiele airco helpt alleen die ene kamer te koelen en helpt uw koelingskosten te verlagen. 

Voeg extra comfort toe aan een eenpersoonskamer

Een ander voordeel van een draagbare airconditioner is wanneer iemand de voorkeur geeft aan koelere temperaturen in een specifieke kamer. Veel mensen slapen, bijvoorbeeld, ’s nachts het liefst  in een veel koelere kamer dan een ander familielid uit het gezin. De hele nacht een centrale luchtunit laten draaien is dus geen optie. 

Makkelijk te installeren

Mobiele airconditioning-units zijn ongelooflijk eenvoudig te installeren. U kunt het apparaat zelfs van kamer naar kamer verplaatsen. De meeste zijn erg licht en worden geleverd met wielen, zodat elk gezinslid het kan verplaatsen. Het is zelfs mogelijk uw unit mee te nemen op vakantie. Hoe handig is dat? Helemaal wanneer u net een hotelkamer zonder airconditioning hebt geboekt.


Wilt u meer informatie over het aanschaffen van een mobiele airco? Bezoek dan eens onze website; http://www.klimarent.eu/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *