slaapkamer opfleuren

Dit zijn vijf tips om je slaapkamer op te fleuren

Je slaapkamer is de plek om lekker tot rust te komen na een lange werkdag. Het is dan ook fijn als deze kamer er leuk uitziet. Met vrolijke kleuren en met leuke lampen. Dit is wel lastig om uit te zoeken en daarom zal er in deze blog vijf tips worden gegeven om je slaapkamer op te fleuren.

Kussens op bed

Om meteen te beginnen met het belangrijkste in de slaapkamer. Door met kussens je bed te decoreren kan je je kamer goed opfleuren. Door in de hoek van je bed of bijvoorbeeld het hoofd van je bed mooie vormen aan te leggen kun je je kamer gelijk een mooie boost geven.

Een kamerplant

Een beetje frisse lucht op je kamer kan nooit kwaad. Met een kamerplant zorg je niet alleen voor sfeer, maar het is ook nog erg goed van je kamer. Doordat planten CO2 opnemen en O2 uitstoten zorg je dat je kamer lekker luchtig blijft en genoeg frisse lucht binnenkrijgt.

Decoreer met leuke spulletjes

Je hebt vast nog wel ergens in je huis een paar leuke spulletjes liggen om je kamer op te fleuren. Desnoods koop je wat spullen op marktplaats die je vaak voor een prikkie op kunt kopen. Je kunt hierbij denken aan een zitzak of sfeerlampen. Hierin kun je zo breed denken als je zelf wilt. Kies dus iets wat goed bij je past en je wilt uitstralen in je slaapkamer.

Versier je kamer met iets waar je fan van bent

Je hebt vast wel een favoriete voetbalclub of je bent helemaal dol op die ene artiest. Je kunt dan bijvoorbeeld een poster ophangen of spullen van deze club/persoon. Of met luxe sierkussens met een foto van je favoriete artiest erop. Zo maak je je kamer persoonlijk en kun je elke dag genieten van je favoriete sterren.

Wees creatief met de indeling

Het kan natuurlijk ook aan de indeling van je slaapkamer liggen waar je nog niet helemaal tevreden over bent. Misschien staat je bureau wel te dicht bij je bed en past je kleding kast hier helemaal niet bij. Speel hier dus vooral een beetje mee en pas dit zo nodig aan om helemaal tevreden te zijn over jouw slaapkamer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *