Bert Plantagie meubels

Een uniek interieur met Bert Plantagie meubels

Heb je wel eens meubelen bekeken en gedacht: kon ik de poot van dat model maar combineren met de zetel van dat model, dan moet je Bert Plantagie meubels een bezoekje brengen. Want bij hen kun je exact dat doen en je eigen perfecte meubelstukken samenstellen. Bert Plantagie meubels is een Nederlands meubelmerk dat de klant weer de touwtjes in handen geeft. Zij ontwerpen de onderdelen en jij maakt er een meubelstuk van dat perfect past bij je behoeften en je interieur. Voor Bert Plantagie is namelijk niets te gek.

Bert Plantagie meubels met honderden combinaties

Stel, je wilt een stoel van Bert Plantagie kopen. Dan krijg je van hen 60 verschillende kleuren stof om uit te kiezen en 48 verschillende kleuren leer. Vervolgens bepaal je de rughoogte, de hoogte van de armleuning, de diepte van het zitvlak en kies je zelf een onderstel. Zie je een stoel uit een andere collectie van Bert Plantagie meubels waarvan je een onderdeel erg mooi vindt, dan kan dat ook aan je meubelstuk worden toegevoegd. Deze variatie is mogelijk in de gehele collectie en daarmee maak je tafels, stoelen, banken en fauteuils uniek. 

Hoogwaardige kwaliteit

Naast deze combinatiemogelijkheden weet je bij Bert Plantagie meubels ook zeker dat je kwaliteit in huis haalt. Er zijn een aantal toegewijde Nederlandse ontwerpers werkzaam die samen verantwoordelijk zijn voor de gehele collectie. Zij werken nauw samen om er een uniek geheel van te maken en gebruiken dan alleen de beste natuurlijke en originele materialen. Hout, textiel, leer en keramiek zijn hier slechts enkele voorbeelden van. De meubelen die je krijgt hebben een tijdloos en stijlvol uiterlijk en zijn duidelijk herkenbaar als Bert Plantagie meubels. Daarnaast ontvang je alleen de beste kwaliteit en zal je meubel lang goed blijven en erg lang meegaan.

De Ruijtermeubel heeft een breed aanbod van deze hoogwaardige kwaliteit meubels beschikbaar!

Je eetkamerset eerder in huis

Door je zoveel mogelijkheden aan te bieden is de productie van de Bert Plantagie meubels een wat tijdrovend proces. Je zult niet worden teleurgesteld en de meubelen zijn het wachten zeker waard, maar het is goed mogelijk dat je sneller wilt. En als je dan een eetkamerset aanschaft, dan is dat mogelijk met het Bert Plantagie Quick Programma. Er is een selectie van stijlvolle en populaire eetkamerstoelen en –tafels genomen en deze heb je sneller in huis. Je kunt nog steeds variatie aanbrengen door te kiezen voor een bepaald materiaal en een bepaalde uitvoering. Je hoeft je persoonlijkheid dus niet te vergeten. Bert Plantagie meubels die in dit programma zijn opgenomen worden sneller geleverd en heb je dus eerder in gebruik.

Bekijk het zelf en bezoek een showroom

De beste manier om de Bert Plantagie meubels te bewonderen, te proberen en te combineren is door op zoek te gaan naar een showroom bij jou in de buurt. Je spreekt er met specialistische medewerkers die je exact kunnen vertellen wat er allemaal mogelijk is. Bert Plantagie is een oer-Nederlands merk dat niet teleurstelt en dat voor iedereen een meubelstuk kan samenstellen waar je u tegen zegt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *