Een verhuisbedrijf inhuren

Een verhuisbedrijf inhuren

Een verhuisbedrijf inhuren heeft voordelen. Bijvoorbeeld de kans op letsel of een blessure als gevolg van een verhuizing is nihil als je het werk laat uitvoeren door professionele verhuizers met de juiste tools. Bij zelf verhuizen ligt er naast schade altijd letsel op de loer. Het grootste gevaar hierin is grote objecten verhuizen via de trap, maar om veel meer redenen dan blessures voorkomen is een verhuisbedrijf inhuren een slim idee.

Sessies fysiotherapie zijn duurder dan laten verhuizen

Zelf verhuizen is vaak verkeerde zuinigheid. Met hulp van vrienden en familie verhuizen leidt vaak tot schade aan de inboedel, en deze schade kun je niet verhalen. Als je jezelf laat verhuizen dan komen er professionele verhuizers met hondjes en steekwagens, eventueel een verhuislift, en plaatsen de inboedel in een verhuiswagen. Verhuizers gebruiken dekens om schade te voorkomen, en door de ervaring van de verhuizers gaat alles schadevrij over naar het nieuwe adres. Mocht er wel schade ontstaan, dan keert de verzekering uit. Dit voordeel komt bovenop het feit dat de kans op medische kosten als gevolg van zelf verhuizen uitgesloten zijn. Als je tijdens het verhuizen door je rug gaat of ergens anders letsel oploopt, dan zijn de sessies bij de fysio duurder dan een verhuisbedrijf inhuren.

Verhuizen geeft een psychische druk

Velen ervaren verhuizen als een stressvolle periode. Het heeft zich ook bewezen, en soms kan iemand lang last houden als gevolg van een verhuizing. Hierin zijn uitersten, een topsporter die zo uit zijn ritme kwam waardoor diegene een vol jaar minder presteerde tot iemand die net een paar dagen van slag af is. Bij een verhuisbedrijf inhuren ontlast je de psyche, je kunt jezelf richten op andere zaken zoals adreswijzigingen sturen en verzekeringspolissen herzien. De tijd dat je van slag af bent is korter bij een verhuisbedrijf inhuren dan bij zelf verhuizen.

Maak gebruik van de extra diensten zoals in- en uitpakservice

Voor een tandarts was het te duur om een dag de praktijk te sluiten om te verhuizen. Daarom heeft hij het volledig laten uitvoeren door verhuizers. Hij ging ’s ochtends naar zijn praktijk toe, verhuizers hebben toen alles ingepakt en naar het nieuwe adres gebracht. Aan het einde van de dag kwam de tandarts thuis op zijn andere adres. Alles stond op de juiste plek, lampen waren opgehangen, radio en tv aangesloten, en alle spullen lagen in de kasten. Letterlijk ging de tandarts van zijn ene thuis naar de andere dankzij een verhuisbedrijf inhuren met in- en uitpakservice.

Ben je op zoek naar een verhuisbedrijf? Neem dan een kijkje op Bravoverhuizingen.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *