Fotolijst op maat voor een persoonlijke touch in je slaapkamer!

Maak je slaapkamer écht persoonlijk en verzamel je mooiste herinneringen aan de wand of op de kast in een op maat gemaakte fotolijst! Een mooie fotolijst zorgt ervoor dat jouw dierbaarste herinneringen de plek krijgen die ze verdienen. Of het nu gaat om leuke vakantiekiekjes, foto’s van je bruiloft of foto’s van het hele gezin; met een fotolijst zorgt je ervoor dat de foto’s een belangrijke plek in je slaapkamer krijgen!

Een op maat gemaakte fotolijst van Fotolijst.nl wordt op ambachtelijke wijze met de hand gesneden waardoor je echt iets unieks krijgt. Door de foto de juiste omlijsting te geven zorg je ervoor dat de foto er echt uitspringt en helemaal tot zijn recht komt. Ook kun je de foto meer diepte geven door een passepartout toe te voegen aan de fotolijst. Dit is een kartonnen omlijsting die als het ware de ruimte tussen de foto en de lijst opvult, waardoor de focus echt op de foto komt te liggen. Ook passepartouts kunnen bij Fotolijst.nl op maat worden gemaakt in alle mogelijke kleuren en formaten.

Wil je meerdere foto’s tegelijk uitlichten? Kies dan voor een collage fotolijst! In dit type fotolijst kun je meerdere foto’s plaatsen waardoor het één geheel vormt. Heel erg mooi als je bijvoorbeeld meerdere mooie foto’s hebt van een fotoshoot, je familie of gezien en deze wilt bundelen. Ook voor zwart wit foto’s is een collage fotolijst heel geschikt vanwege de eenheid die het op deze manier samen vormt. Ook collage fotolijsten zijn bij Fotolijst.nl verkrijgbaar in verschillende formaten, modellen en gemaakt van diverse materialen.

Van klassiek, brocante, robuust tot modern; voor elke stijl en ieder type foto vind je een prachtige kwaliteit fotolijst bij Fotolijst.nl. creëer warmte en personaliseer je slaapkamer met een prachtige fotowand met jouw mooiste foto’s en koester de momenten voor altijd!
 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *