wandbekleding

Geef je huis tegen een zacht prijsje een nieuwe uitstraling met wandbekleding

Je hebt het tegenwoordig op de huizenmarkt niet meer voor het uitzoeken. Daarom is de kans groot dat je uiteindelijk een huis hebt gekocht dat er niet helemaal uitziet zoals je graag zou willen. Maar voor alles is er een oplossing, en zo ook voor dit probleem. Met wandbekleding kan je ervoor zorgen dat jouw huis er geheel anders uit gaat zien. Geen fan van de inmiddels smoezelig geworden kalksteen? Plaats er gewoon een wandpaneel overheen en het zien eruit als een prachtig rode bakstenen muur, en dat allemaal zonder dat je een aannemer in hebt hoeven huren.

wandbekleding

Installeer de panelen zelf!

Aanpassingen aan je huis laat je doorgaans aan professionals over. Dit is doorgaans ook de beste optie, je weet bijvoorbeeld niet welke muren er wel en welke er niet dragend zijn. Het plaatsen van wandpanelen is anders: dit kan je namelijk vrij makkelijk zelf regelen. Alleen of met een paar vrienden of familieleden ben je namelijk zo klaar en heb je in een aantal uren werken een geheel ander huis. En dat heb je in de tijd die een aannemer nodig heeft om een klus voor te bereiden voor een stuk minder geld gedaan.

Niet van echt te onderscheiden

De wandbekleding die je op je muur zet zal niet van echt te onderscheiden zijn. Hoe dit komt is door de manier waarop het gemaakt is. Eerst wordt er een initiële laag met de vormen van een stenen wand gemaakt, en daarna wordt deze laag bedekt met steenpoeder. Hierdoor kan je zelfs door de wand aan te raken niet merken dat de wand niet van echt steen gemaakt is. Je zult de wandbekleding dus echt van de muur af moeten halen om door te hebben dat het niet echt steen is.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *