Raamdecoratie voor in de slaapkamer

 

 

Ben je op zoek naar hedendaagse, hippe, neutrale of stoere gordijnen voor in de slaapkamer? Wil je een nieuwe touch voor de kinderkamer of lekker slapen met verduisterende gordijnen? Dan zijn goedkope vouwgordijnen wellicht te overwegen!

Een echte sfeermaker

Niets is leuker dan je eigen plekje in te richten. Of je nu een nieuwe woning hebt gevonden of gewoon je bestaande leefruimtes wil inrichten: sfeerscheppers zijn er nooit genoeg!Een vouwgordijn zorgt hier voor een perfecte accessoire in je interieur. Je vindt ze dan ook in diverse stoffen en stijlen. Vouwgordijnen geven een warm en beschermd gevoel. Zet je open als je het zonlicht binnen wil of sluit ze half op een regenachtige dag.

Een vouwgordijn bedient zich met een kettingsystem zodat je de lengte zelf kunt bepalen.Goedkope vouwgordijnen koop je op maat of je kan ze op maat laten maken. Regelmatig zie je acties, waarbij de aankoop nog makkelijker maakt.

Het voordeel van goedkope vouwgordijen

 

Rolgordijnen zijn een dure investering wanneer je ze voor alle ramen wil bestellen. Ook het reinigen is geen aangename klus en bij chemische reiniging zal je de rekening duur betalen.

Daarbij veranderen de trends in interieuraccessoires er snel. Ook onze eigen smaken evolueren. Of denk maar aan de kinderkamers: de speelse vouwgordijnen uit de hun kindertijd, zullen ze niet meer appreciëren in hun pubertijd!
Ook menig slaapkamerramen worden nu aangekleed met vouwgordijnen die de kamer verduisteren wat dan weer ten goed komt aan een gezonde slaap.

Met de collectie vouwgordijnen van mijnhoutenlamellen.be waait een nieuwe wind door je interieur.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *