Rolgordijnen voor in je slaapkamerIs jouw rolgordijn beschadigd of ga jij je slaapkamer
opnieuw inrichten dan ben je toe aan een nieuwe rolgordijnen, omdat je gaat verhuizen?
Welk rolgordijn is dan het meest geschikt? Find it out!

 

Privacy door middel van rolgordijn  in je slaapkamer

Als jij je aankleed in de ochtend of avond zit je niet te wachten op mensen die naar binnen kunnen kijken. Privacy is dus erg belangrijk in je slaapkamer en daarom heb je een goed verduisterend rolgordijn nodig die naar beneden kan als dat nodig is.

 

Nachtrust door middel van rolgordijn  in je slaapkamer
Niet alleen is privacy belangrijk in je slaapkamer, verduistering is ook belangrijk. Als je kiest voor een verduisterend rolgordijn kun je er zeker van zijn dat het felle licht jou niet stoort als jij je (uit) wilt slapen of als je op tijd naar bed gaat in de zomer. Ook zorgt het rolgordijn ervoor dat de warmte wordt buitengehouden in de zomer en nu in de winter de warmte lekker binnen houdt.

Wij raden aan om voor een verduisterende stof te kiezen met een zijgeleiding in de vorm van een U-profiel, die zorgt ervoor dat de lichtkieren aan de zijkant afgedicht worden, waardoor het restlicht geminimaliseerd wordt.

Decoratie
Naast een goede nachtrust is een rolgordijn een vorm van decoratie. Zo zijn er alle soorten, maten en kleuren. Hoe leuk is het als zelfs je rolgordijn matcht met je slaapkamer interieur. Wat slim is, is dat je een kleur kiest die tijdloos is anders ben je straks om de 2 jaar je rolgordijn aan het vervangen wat zonde zou zijn. Daarnaast zijn tijdloze kleuren ook het makkelijkst te combineren met andere kleuren.

Populaire kleuren

Wij hebben rond de 250 verschillende kleuren rolgordijnen, niet echt makkelijk kiezen. De meest gekozen kleuren voor slaapkamers zijn rustige, natuurlijke kleuren zoals, grijs, wit, crème, en zwart. Voor kinderen van 4 t/m 10 jaar zijn groen, blauw, roze en geel populaire kleuren. Heb je een tiener met de leeftijd van 11 t/m 18 jaar dan moet het vaak al minder opvallend bijvoorbeeld paars of donkerblauw.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *