Trendalert: Posters in jouw interieur

Eén van de grootste trends in interieurland op dit moment zijn toch wel posters. Dan hebben we het niet over de posters die vroeger in de doorsnee tienerkamer hingen, aan de muur bevestigd met een paar plakbandjes, maar over posters met inspirerende teksten, dromerige foto’s en prachtige tekeningen. Van chique interieurs tot interieurs in een Scandinavische stijl en van landelijke interieurs tot eclectische interieurs, voor elk soort interieur zijn er tegenwoordig prachtige posters verkrijgbaar. Kan jouw interieur wel wat extra’s gebruiken, maar weet je niet zo goed hoe je posters een plekje moet geven in jouw interieur? Wij hebben een aantal tips voor je op een rijtje gezet.

De leukste posters

Het vinden van de juiste posters kan best lastig zijn. Zo kan je een heleboel posters heel mooi vinden, maar passen niet alle posters bij jouw interieur. Heb jij een landelijk interieur? Vermijd dan posters met foto’s van steden, maar kies juist voor posters met bloemen of dieren. Heb jij juist een chique interieur met neutrale kleuren? Kies dan niet voor posters met opvallende kleuren, maar kies voor posters met kleuren die aansluiten bij de kleuren in jouw interieur. Door goed te kijken naar de kleuren en de stijl in jouw interieur, weet je zeker dat jouw posters naadloos aansluiten.

De juiste plek in jouw interieur

Jouw mooiste posters verdienen het om gezien te worden. Daarom is het belangrijk dat ze een goed plekje krijgen. Het is mogelijk om ze op te hangen aan de muur, maar ze kunnen ook ingelijst in een prachtige fotolijst op een side table of dressoir worden geplaatst. Heb je een hele grote poster besteld? Dan is het zelfs mogelijk om deze ingelijst op de grond tegen de muur te plaatsen. Zo geef je jouw interieur een artistieke draai.

De beste omlijsting

Wil jij dat jouw posters echt tot hun recht komen? Dan is, naast de juiste plaats in jouw interieur, een goede fotolijst van groot belang. Een fotolijst kan een poster maken of breken. De verkeerde lijst kan ervoor zorgen dat de poster volledig in het niet valt. Naast het feit dat een goede fotolijst ervoor kan zorgen dat jouw poster helemaal in jouw interieur past, zorgen ze er ook voor dat jouw poster niet omkrult, vlekkerig wordt of gaat verkleuren. Wil jij lang kunnen genieten van jouw prachtige posters? Dan is het aan te raden om te investeren in een fotolijst van hoge kwaliteit. Wil jij een aantal fotolijsten kopen voor jouw nieuwe posters? Door jouw fotolijsten bij een ambachtelijke lijstenmakerij te kopen weet je zeker dat jouw posters helemaal tot hun recht komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *