Waar moet je op letten bij het inschakelen van een slotenmaker?

Stel u heeft zichzelf buitengesloten en uw sleutel ligt nog in uw huis. Of er is bij u ingebroken en het slot is ernstig beschadigd. In deze gevallen heeft u een slotenmaker nodig. Gelukkig zijn er tegenwoordig heel veel slotenmakers die u kunnen helpen. Maar dit kan ook lastig zijn omdat u niet weet wie u moet inschakelen. Het is namelijk wel belangrijk dat het een betrouwbaar bedrijf is en dat ze goed hun werk doen. Ook moet het niet te veel kosten.

De expertise van de slotenmaker

Allereerst is het belangrijk dat je weet wat de expertise van de slotenmaker is. Welke werkzaamheden kan hij precies uitvoeren. Kan hij alleen omgaan met sloten of ook met inbraakbeveiliging? Dit is belangrijk om te weten voordat je een slotenmaker belt.

Reputatie en ervaringen van anderen

Bovendien is het van belang dat de slotenmaker een uitstekende reputatie heeft. Dit kun je weten doordat je het van anderen hebt gehoord. Je kunt ook online kijken naar reviews. Vaak zegt dit veel over de betrouwbaarheid van het bedrijf.

Keurmerken

Er zijn een aantal keurmerken waaraan je een goede slotenmaker kunt herkennen. Zo heb je bijvoorbeeld het PKVW, het politiekeurmerk veilig wonen. Bovendien heb je het SKG keurmerk. Een skg slot is betrouwbaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *