Wandtegels maken jouw huis nóg mooier!

Misschien heb je al een prachtige woning, maar een of enkele wandtegels zijn voor iedere woning een mooie toevoeging! Je kunt volledig zelf bepalen welk effect wandtegels op de uitstraling van je woning hebben. Hierdoor zal een wandtegel ook in iedere woning passen. 

Verschillende wandtegels. 

Je kunt er zelf voor kiezen welk effect de wandtegels op je woning hebben. Je kunt kiezen uit verschillende materialen en kleuren. Een vrij neutrale kleur geeft de ruimte waarin de wandtegels zich bevinden een chiquere uitstraling dan voorheen. Ditzelfde geldt voor wandtegels die qua kleur overeenkomen met de rest van de inrichting van de desbetreffende ruimte. De wandtegels hebben een totaal ander effect wanneer er wordt afgeweken van het normaal in het huis of de ruimte. Als je bijvoorbeeld enkele rode wandtegels in een neutrale ruimte plaatst vallen ze enorm op. Ze geven de ruimte een stoerdere en meer opvallende uitstraling. Ook het materiaal van de wandtegels kan het effect ervan enorm beïnvloeden. Wandtegels met een matte coating zien er vaak wat rustiger uit terwijl wandtegels met een glimmende coating veel meer opvallen. Let dus bij aanschaf van wandtegels goed op het effect dat de wandtegels hebben. Zorg er voor dat dit effect overeenkomt met het effect dat je ermee wilt bereiken in de desbetreffende ruimte in je huis.  

Wandtegels kopen 

Wandtegels kunnen bijna in alle ruimten van het huis een toevoeging zijn. Denk aan je woonkamer, badkamer, keuken of slaapkamer! Omdat er zo’n grote variatie in wandtegels is kun je deze dus bijna in iedere ruimte van je huis plaatsen. Je hebt voor deze specifieke ruimten wel tegels met andere randvoorwaarden. Een badkamertegel heeft bijvoorbeeld een waterafstotende coating nodig, omdat deze bijna altijd bloot wordt gesteld aan vocht. Een woonkamertegel heeft dit bijvoorbeeld niet nodig, een stofwerende coating is voor een woonkamertegel dan weer handiger.  

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *