Seamlessfloors

Welke vloer voor in de slaapkamer?

Ga je binnenkort het huis renoveren of verbouwen? Dan is het goed om na te denken over de vloer die je in jouw huis wilt hebben. Je kunt overal dezelfde vloer laten leggen, maar je kunt ook wat variatie houden. Vaak vergeten mensen dat je de vloer in de slaapkamer ook gerust kunt vervangen voor iets anders. Hier de mooiste vloeren voor in jouw slaapkamer!

Visgraat PVC 

PVC is slijt- en watervast. Dit maakt het erg duurzaam en het maakt ook niet zo veel uit als de grond wat natter wordt. Handig voor als je badkamer aan de slaapkamer grenst en je nog natte voeten hebt. Zo hoef je je geen zorgen te maken over waterschade. Daarnaast ziet het visgraat patroon er prachtig uit. Het is functioneel én mooi om naar te kijken. Het geeft een mooie warme look en is te combineren met veel stijlen.

Gietvloer

Houdt jij meer van een industriële look? Dan kan een gietvloer uit Drenthe niet missen! Wat is een gietvloer? Een gietvloer wordt vaak gemaakt van een mix van verschillende materialen zoals beton, kunststof, polyurethaan of epoxy. Een gietvloer heeft geen naden en ziet er super strak uit. Het wordt aangelegd door laagjes te gieten van het materiaal. Deze moeten elke keer opdrogen voordat de volgende laag eroverheen gegoten kan worden. Het voordeel van een gietvloer is naast het strakke design, dat het makkelijk schoon te maken is. De vloer is helemaal glad en er zijn dus geen naden waar vuil zich in kan ophopen. Daarnaast is een gietvloer net zoals PVC slijt- en watervast. Het enige nadeel in de slaapkamer is dat het niet altijd fijn is om er op te staan met blote voeten. De vloer wordt namelijk snel koud. Gelukkig is het wel goed te combineren met vloerverwarming. Heb je geen vloerverwarming? Dan doet een tapijt ook wonderen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *