Welke vloerkleden er passen in jouw slaapkamer

 

De meest belangrijke plek in huis is de slaapkamer, hier kan je helemaal tot rust komen en om dat te realiseren hoort een goed interieur. Vloerkleden zijn echter een ideale toevoeging aan een slaapkamer ze kunnen zorgen voor comfort en houden de warmte goed vast. Zo sta je nooit op met koude voeten. Echter is het belangrijk om op een aantal punten te letten bij het kiezen van de juiste vloerkleed. Onder andere de type, formaat, kleur, materiaal en nog veel meer. In dit artikel helpen wij jou de beste vloerkleed te kiezen.

 

De style van de slaapkamer

Elke slaapkamer heeft een andere stijl, maar bij elke stijl zijn er wel altijd punten waar je op moet letten. Heb je bijvoorbeeld een houten vloer die slecht geïsoleerd is, dan is wellicht een grote hoogpolig vloerkleed een optie, zo heb je namelijk nooit koude voeten. Maar ben je echter bezig met het inrichten van de slaapkamer van je kind dan is wellicht een groot laagpolig gekleurde kleed een optie zijn.

 

Afmetingen

Een andere belangrijke punt is de afmeting van de vloerkleed. De meeste mensen kopen een grote vloerkleed dat onder de bed wordt geschoven zodat aan beide kanten het kleed gebruikt kan worden. Het kan echter in sommige gevallen goedkoper zijn om twee losse vloerkleden te kopen en dit alleen onder de poten van de zijkant van het bed te schuiven. Dit voorkomt dat het bed wellicht scheef gaat staan of dat je ’s morgens uit glijdt over het kleed heen. Mocht je het echter niet mooi vinden om het kleed onder het bed te schuiven kan je uiteraard ook een antislip-laag onder het vloerkleed leggen om te voorkomen dat je uitglijdt.

 

Meer informatie over vloerkleden en wat voor soorten er allemaal zijn? Bezoek dan eens de website van vloerkledenwinkel.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *